dies de viatge

398 dies de viatge

dimarts, 24 de gener del 2012

BUENOS AIRES, I BUENA ONDA

Aquesta enorme i cosmopolita ciutat, amb arquitectura clarament Europea, i grans contrastos,  on  segons els carrers per on passeges et traslladen en qüestió de minuts de Barcelona, a Madrid i fins i tot a Àsia, te un encant melancòlic especial, i una vida cultural molt activa. Barrejats entre racons bruts i destartalats, amb voreres destrossades, i grafitis per tot arreu, pots trobar-hi bars i restaurants a la última, una activa vida nocturna, interessants museus, precioses terrassetes a la fresca, i grans i petits teatres repartits per tota la ciutat.
El nostre fort, com ja sabeu no són les ciutats, Buenos Aires ens ha fet bàsicament de trampolí per arribar al Nord d´Argentina, i per a descansar uns dies tot fent el turista.
Tot i ser una ciutat immensa, el transport públic està molt ben organitzat, i és molt barat. De tota manera la majoria d´atraccions es troben en el que ells anomenen el microcentro, i ens els barris propers, com San Telmo, La Boca, Puerto Madero, Recoleta o Palermo, per tant amb petits trajectes en “colectivo”, resulta una ciutat molt còmode de conèixer.
No hi han faltat visites de rigor, com L´Avinguda 9 de Julio i l´obelisc…


La Plaza de Mayo i la casa Rosada…


Caminito, al barri de la boca…


Llargues passejades, pels animats carrers…


Parades Tècniques als cafès, com el Tortoni….


Visites a les llegendes mortes, com la tomba de Eva Duarte (Evita), i a les vives!!!…


I com no…disfrutar d´un bon “asado” i acabar farts com vacons tirats al primer tros de gespa que trobes!!!! Visitar Argentina, i no passar per aquest tràngol, atempta contra les lleis de la naturalesa.

1 comentari:

  1. En aquests moments tenim a n'en Jose i al pare d'en Joan (en Ricardo) a Buenos Aires (per negocis) ho savieu???
    Anna

    ResponElimina