dies de viatge

398 dies de viatge

Benvinguts

Som en Joan i l´Esther,
Un dia ens vam adonar, de que ens passàvem bona part de l´any, planejant les nostres vacances, i de que era massa el temps que havíem d´esperar perquè arribessin aquelles 4 valuosíssimes setmanes, en les que aprofitàvem per a fer una de les coses que més ens apassionen, viatjar.
Reflexionant sobre aquest fet, va ser com ens vàrem plantejar una pregunta que sovint ens havia rondat pel cap: Que passaria si deixéssim aparcats família, amics i feina per marxar una temporada llarga?  Des del primer moment en que ens vàrem  fer aquest plantejament, i vàrem començar a veure que no era del tot impossible, ens va envair la sensació que era o ara o mai, i  ja no vàrem poder deixar de pensar en marxar, i canalitzar totes les nostres intencions a trobar la fórmula, per a fer possible el nostre somni.
Marxem sense cap pretensió, no fugim de res, ni tenim cap crisi existencial, no esperem fer-nos, més savis, ni més rics, ni més feliços, no anem a descobrir-nos a nosaltres mateixos, ni a trobar un lloc nou per a fer arrels, simplement, ens morim de ganes de conèixer el món i de relacionar-nos amb ell. Ens conformarem en fer camí, trobar-nos-hi còmodes, i assaborir-lo com si fos la última cosa que haguéssim de fer.
Aquest blog, no pretén ser l´ABC del viatger, només volem que el nostre somni sigui compartit. Tothom te dret a viatjar, i el nostre propòsit es que ens acompanyeu en aquest viatge, que puguem anar coneixent plegats diferents països, cultures i costums, anar-vos explicant les nostres experiències,  i que ens trobem a faltar tots una mica menys.  
Així doncs dedique-nos uns minuts, cordeu-vos el cinturó, i prepareu-vos per viatjar.