dies de viatge

398 dies de viatge

dijous, 26 d’abril del 2012

TAGANGA

El petit poble pesquer de Taganga, situat al costat de Sta. Marta, ens va decebre tant punt vàrem baixar de la buseta. Aquest poble on tant sols fa uns 10 anys que va començar a arribar el turisme, ha crescut a corre-cuita de manera desorganitzada, i ha agriat ràpidament el caràcter caribeny dels seus habitants, abans dedicats únicament a la pesca, i que ara han descobert en el turisme, una manera ràpida de fer diners, omplint els carrers de busca-vides amb l´ únic objectiu de treure els calers als visitants, i amb preus desmesurats, a canvi de pocs somriures i mal servei.
Haguéssim marxat de seguida, si no fos perquè Taganga, és un dels llocs més barats del món per a obtenir un certificat PADI (amb el permís de Koh Tao, és clar…) i després d´estar 8 mesos sentint en a en Joan lamentar-se, perquè no s´havia tret el PADI a Tailàndia, aquesta era una segona oportunitat que costava desaprofitar.
A més Taganga està situat just al límit Oest del Parc Nacional Tayrona, sector difícil d´arribar sinó és per mar, i els seus voltants són plens de bonics jardins de corall, on es practiquen les immersions, i que estan situats dintre dels límits del Parc.


Així doncs, després d´unes classes teòriques, i unes quantes immersions, ja tenim un “Padista” entre nosaltres, amb un certificat que l´habilita per a submergirse fins a 18m a qualsevol part del món.

Entre classe i classe, no es pot fer res més que no sigui invertir les hores, a fer-te passar la sufocant calor, a la mateixa platja de Taganga (amb música a tot volum, i un anar i venir incansable de venedors ambulants, massatgistes i comissionistes oferint Tours…) o a Playa Grande, una mica més tranquil-la, i separada del poble per una curta caminada de 20 minuts.


Actualitzem fotos Colòmbia.

1 comentari:

  1. Hola guapos! Doncs nosaltres aquí estem esperant a copiar-nos les fotos del curs!! Finalment tots dos l'hem fet i ha estat una experiència increïble!! Tal i com va dir el Joan, va ser una llàstima que no estiguéssiu aquí després del primer dia per compartir impressions, estàvem molt emocionats!! Molta sort amb el que et queda, Esther, ii ànims amb la tornada, Joan. Espero trobar-vos aviat, a Barcelona, Malgrat o Berlín. Una abraçada!!! Sandra

    ResponElimina