dies de viatge

398 dies de viatge

dijous, 22 de desembre del 2011

LLAC TODOS LOS SANTOS

El Parc Nacional Vicente Pérez Rosales, fundat al 1.926 i que abarca 253.780 ha, va ser el primer parc Nacional de Xile. Entre tants Km2 de belleses naturals, destaquen el Llac Todos los Santos, el volcà Osorno de formes perfectes, i els Saltos del Petrohué.
Aquest PN, es pot visitar còmodament des del poble de Puerto Varas, rodejat pel bonic llac Llanquihue. “La costanera” es el centre de la vida estiuenca de la ciutat, i mentre que per nosaltres fa un fred que pela, la gent es banya a les platges del Llanquihue, sota la amenaçadora mirada dels volcans Osorno i Cabulco, amb el seus cims nevats!!!


El motiu principal que ens va portar fins aquí va ser navegar amb catamarà, pel llac d´aigües maragda Todos los Santos, des de Petrohué, a uns 60 km de Puerto Varas, fins a Peulla prop de la frontera Argentina. El llac de 175 km2, i una llargada màxima de 36km, és preciós, el delimiten grans valls i penya-segats, i ofereix unes vistes impressionants, del volcà Osorno, del puntiagudo i del Tronador, el més alt de la regió, quan els núvols et donen treva, es clar.



De moment la Patagònia, no ens està rebent amb gaire bon clima, ens dona petites franges de temps que surt el sol i podem gaudir de l´entorn. Amb el sol però, també surten uns animalons capaços d´espatllar-te el millor dels dies en el paradís: Els tàbacs; Quan aconsegueixes obviar-los, les seves picades et recorden la seva presencia.
Esperarem a que el temps millori, i que els tàbacs desapareixin.

2 comentaris:

  1. Bon nadal murciiisssss!!!!!

    Us enviem una forta abraçada i un petó gegant!!!!!!

    martulina & guri

    ResponElimina
  2. Grandeee!!! Peasso de crater no??? El que deu deixar la picada de tabecs!!! Jajaja!!! Sus he escrit un mail pero desde el blog, us desitgem també un Bon Nadal i una bona entrada d´any!!! Petons!!!

    ResponElimina