dies de viatge

398 dies de viatge

dijous, 1 de desembre del 2011

DESFENT CAMÍ

Després de la parada tècnica a Kaikoura, teníem 5 dies per arribar a Auckland, passant primer per la Península de Coromandel. Desfer camí per llocs ja coneguts, ens va permetre descobrir una altre visió d´alguns llocs com els Marlborough Sounds…



i que des de l´altre costat del llac Taupo, es veuen les muntanyes nevades del PN Tongariro!!!...


La Península de Coromandel, ens esperava amb un clima molt diferent, de quan havíem deixat la propera Auckland en arribar al país. Vàrem tornar a les camisetes de màniga curta i les xancles, per a recórrer platges precioses de sorra daurada, illes i coves amagades com la Cathedral Cave, i platges més típiques del Sud-est asiàtic que d´aquestes latituds, com la Hot Water Beach.
Aquest país no ens havia sorprès prou encara, que resulta que també te una platja, que durant la marea baixa, grates una mica la sorra, i hi brolla aigüa bullint!!!
Hi vàrem arribar un diumenge, i era ple “pixapins Aucklandesos”, atapaïnt la platja per fer-se spas particulars. Entre la nostra cara de giri que no entén res (fingida) i la hospitalitat Kiwi, vam aconseguir lloc immillorable, pala gratis (per fer el forat a la sorra), i còctel entre sangria i aigua de València, a base de: “1 bottle of gin, 1 bottle of Vodka, 3 bottles wine, red bull, lemonade and orange juice”,  tot barrejat directament dintre nevera de càmping amb gel, ideal per refrescar!!!! Si és que els “dominguerus” son iguals a tot el món!!!


1 comentari:

  1. Hòstia nens,( per cert escric aqui perque les fotos a comentar són d´aquest espai), les fotos amb les foques les heu fet vosaltres??? Quina passada no? Q fort!ª!! Són immenses, això si, les vau fer d´aprop o amb el zoom x 200 jajaja.
    A més, quin fred no?
    A veure si tant de fred tant de fred....ehhhh!!! Marranos!!!! JKajaja. Fins aviat!!!

    ResponElimina