dies de viatge

398 dies de viatge

dilluns, 14 de novembre del 2011

TONTARIRO ALPINE CROSSING

Creat Al 1887, el Parc Nacional Tongariro, va ser el primer que es va crear a Nova Zelanda. Amb els seus imponents volcans actius, Tongariro és espectacular i cèlebre per haver “interpretat” a Mordor a la trilogia del Senyor dels Anells.
Aquest parc és ideal per a practicar-hi el senderisme, i la Tongariro Northern circuit està considerada una de les Great Walks de Nova Zelanda. Un tram d´aquesta gran ruta de 3 o 4 dies, és l´anomenat Tongariro Alpine Crossing, considerada la millor caminada d´un dia de Nova Zelanda. No sabrem mai si és veritat, perquè lògicament no les farem totes, el que sí que us poden dir, és que probablement sigui una de les millors caminades que haguem fet mai a qualsevol indret del món (que per desgracia, tampoc l´hem vist tot).
La travessa és esgotadora, són 8 hores, caminant per matolls, pedra i neu, però el paisatge és excepcional, un cràter actiu, xemeneies fumejants, llacs volcànics de diferents colors, i vistes a Mordor espectaculars. A més tenint en compte, que la primavera de Nova Zelanda, no és ven bé com la nostra (almenys aquest any), vam tenir molta sort amb el temps, i en va fer un dia fantàstic.





3 comentaris:

  1. Ojo no us trobeu al Gandalf " El Blanco "!!! Com mola tot aixo i les fotos son impressionants!!! Un petonas!!!

    ResponElimina
  2. quins paissatges!!!!!nens!!!!! volem més fotos guais!!!!!!!!!!!!!!!
    molts petonets pels quatre!!!!!!
    marta& guri

    ResponElimina
  3. En soc testimoni! En arribar al cim, t'endinses a un dels espectacles visuals mai viscuts. Realment vaig al.lucinar amb els llacs verd esmeragda!
    Salut i endavant!
    Marta Comas

    ResponElimina