dies de viatge

398 dies de viatge

dimecres, 1 de juny del 2011

ANEM A BUSCAR….LA BOLA DE DRAC…

Deixem la província de Guanxi. La nostra porta d´entrada ha sigut la ciutat de Guillin, molt ben comunicada amb la resta del país, però sense cap interès en sí.
A partir d´aquí ens hem mogut per la zona, amb busos locals, que són molt barats, arriben a quasi tots els pobles, i funcionen a la perfecció. Viatjar per aquesta zona de manera independent, ens ha estat molt fàcil. Ens ha sorprès sobretot en els pobles, on la gent no parla Anglès però la seva voluntat d´ajudar en tant gran, que sempre t´acabes entenent d´una manera o altre. (bé, també saben que tu portes calers per gastar, i ells els volen….)
Tot i ser una zona força turística, te alguns racons que es salven de les masses, com el poble Zuang de Pign´an, on es troben els Bancals d´arròs de la columna del Dragó. Aquest nom tant evocador no defrauda, els bancals d´arròs són una autèntica proesa d´ingenieria agrícola.


El plat fort d´aquesta zona, és el riu Li. Guillin i la ciutat de Yanshuo estan comunicades pel llegendari Riu Li. Navegar per aquest riu rodejat de milers de muntanyes de pedra calissa,  brinda imatges, molt representatives de la típica estampa Xinesa (on sembla que en qualsevol moment t´hagi d´aparèixer en Son Goku, volant amb el seu núvol Kinton!!!).


Yangshuo vindria a ser una mena de Lloret de Mar a la Xinesa (horrorosa), però els seus voltants, hi ha pobles com Xingping i Jiuxian, on qui no es dedica a passejar turistes pel riu, treballa els camps d´arròs, o passeja bous d´aigua. La manera més fàcil i divertida d´explorar els voltants de Yangshuo, és la bicicleta, en lloguen a cada cantonada, i perdre´s per les muntanyetes, ha estat una petita aventura.
Parlant de tot….VISCA EL BARÇA!!!!

1 comentari:

  1. Ualaaaa!!!! es tant fàcil, que jo ho buscava més dificil per poder-me comunicar amb vosaltres.
    Mira, la veritat, cada vegada que miro el blog, tinc més enveja de vosaltres. Amb lo feliç que era jo en els temps llunyans quan ho feia. Peró amb conformo en veure-hos lo bé que esteu. Fins una altre. Anna

    ResponElimina