dies de viatge

398 dies de viatge

diumenge, 3 de juny del 2012

ISLA MUJERES

Amb molta pena, vaig deixar Holbox, per dirigir-me al que serà la meva última destinació, de Mèxic, de Llatinoamèrica i del viatge, i des de la qual us escric ara mateix. La penúltima nit que passo fora de casa, sóc a Isla Mujeres, situada just davant de Cancun, des d´on demà agafaré el vol que em portarà fins a Madrid.
Em vaig penedir d´haver abandonat Holbox, tant punt vaig arribar a la illa, que pel que sembla és més tranquil-la que Cancun i altres illes de la Riviera Maia, però que a la pràctica és feridorament turística (no vull ni saber com deuen ser les altres).
En fi que “para lo que me queda en el convento…” ja no ve d´aquí, s´ha de reconèixer que la platja que queda al costat del casc urbà Punta Norte, és la típica platja que un s´espera trobar al Carib…Sorra blanca i aigües turqueses, i que a curtes passejades en bicicleta hi ha algunes vistes del Mar del Carib amb Cancun de fons també molt boniques.



Entre d´altres atraccions turístiques relacionades amb animals, la única que em vaig poder permetre és una granja de tortugues, on pots veure una especie de tortuga blanca, que tenen en piscines on el pobres animalons quasi bé no es poden ni moure… de venir fins aquí també m´en vaig penedir.



Reconec que no estic d´humor per mirarme-la amb bons ulls, però Isla Mujeres, per sobre de tot, és el típic lloc plè de gent, ideal per a trobar-se sol.

1 comentari:

  1. OLE OLE, OLE....LA MENUDA TORNA A CASA!! JA SE QUE NO VOLS, PERÓ NOSALTRES TENIM GANES DE VEURE'T, PETOOONS

    ResponElimina