dies de viatge

398 dies de viatge

diumenge, 13 de novembre del 2011

KIWI ZONE

Finalment després de tots els canvis d´última hora, i d´una becaina de 5 hores als “sofas” de l´aeroport d´Auckland, ens retrobàvem amb en Betu i la Miriam.


Al cap de dos cigarrets i una dutxa, ja teníem a la “Juicita”, la nostra gran amiga, que ens acompanya en aquest viatge, que comparat amb la carraca que conduíem a Austràlia, és tot un luxe.




Dintre d´aquesta llauna de sardines, que el primer dia no sabíem ni com posar-nos-hi, al final ens hi hem sabut organitzar de tal manera que sembla un dúplex de 120 m2, amb vistes panoràmiques, o bé a un llac, a una platja, a un volcà, o al prat dels teletubbies (recordeu aquell verd el-lèctric?), bé alhora d´anar a dormir sembla el camarot dels germans Marx, però un cop estirats es com estar a la suite d´un hotel de 5 estrelles.
Els preus no han millorat gaire, comparat amb Austràlia, però almenys ara dividim entre 4, i portar en bocagrossa, ha suposat un canvi substancial a la nostra dieta, en Betu ens ha delectat, amb sabors de casa, que ja trobàvem a faltar: Macarrons, truita de patata i ceba, “revoltill” d´espàrrecs amb allets tendres…i cerveses, whisky i vi!! No ens en sabem avenir!!!
Bay of Islands, Cape Reingna, Kauri Forest, Waitomo Caves, i el llac Taupo, són els destins que portem visitats a la illa Nord, i tots ells resulten espectaculars.
Indiscutiblement anar amb una camper-van, és el millor sistema per a viatjar per Nova Zelanda, independentment de les atraccions turístiques que pugui oferir aquest país que són moltes, i cap d´elles defrauda, això no et preocupa massa, ja que el camí que fas per anar d´un lloc a l´altre, que no és curt (les distàncies solen ser llargues), ja suposa un destí per sí mateix.
Tot Nova Zelanda és un desplegament de paratges increïbles, prats, llacs, muntanyes, platges, dunes, penya-ssegats, en definitiva, és: “lo puto jardinet”!!!!

1 comentari:

  1. Ei, nois (Albert i Miriam) ja era hora que aparaguessiu.
    No ens ho creiem que estaveu aqui, ja veus, quasi cap foto, ah! però aquesta molt wai!

    Molt de "Silence" per aquí! Petons de tots.

    ResponElimina