dies de viatge

398 dies de viatge

dilluns, 15 d’agost del 2011

MERAVELLES DEL VIATJAR

-Quan creguis que has fer un àpat, busca un restaurant amb una mica d´antelació. Quan estiguis mort de gana no en trobaràs cap… o estarà terriblement brut, o el menjar tindrà pinta de immenjable.
-Porta aigua sempre  a sobre, quan estiguis mort de sed, no trobaràs cap botiga i tots els venedors ambulants, desapareixeran.
-Si trobes un caixer automàtic, aprofita per treure diners, quan el necessitis no el trobaràs.
-Quan trobes un hotel net i cuidat, o que s´hi menja bé (dintre de la categoria dels econòmics), moltes vegades està regentat per una dona.
-Si en algun trajecte, sigui avió, bus, tren, vaixell, hi viatja un nen, carrega´t de paciència, estarà donant pel sac tot el camí.
-És imprescindible sortir pixat i cagat de casa, i amb més raó quan parlem països amb menys nivell de desenvolupament. Si durant el dia has d´anar al lavabo: Si estàs en una ciutat busca un Mc Donalds, un Starbucks, o un centre comercial, si estàs en un poble petit torna a l´hotel, i si estas a la muntanya o a la selva dormint en cases de la gent local, no dubtis ni un instant, busca una mata!!!…
-La tele destrossa matrimonis… i internet viatgers. Els Guesthouses i bars, centres de viatgers, per a compartir experiències, consells, informació i farres, ara moltes vegades, semblen biblioteques on la gent està immersa en l´apassionant món del facebook i d´altres xarxes socials, (els de la vella escola, com en Joan, es posen dels nervis). Per sort, no sempre és així.
-Si no vols que plogui, porta sempre un paraigües o capelina a sobre. Això sí, el dia que no el portis caurà el diluvi universal.
-Si hi ha una catàstrofe natural o una revolta política en el país on ets, no et preocupis, t´ho faran saber sempre des de casa. La gent del teu voltant, viatgers i locals no t´en diran res, i els dies passaran amb absoluta normalitat.
-Si has fet un camí inacabable, i has pagat una pasta, per anar a veure fauna salvatge en un Parc Nacional, sigui marí o terrestre, probablement no veuràs ni un animal. Bé, només en les pantalles de les càmeres fotogràfiques dels altres.
-Increïblement, en tots el destins de platja mundials, hi ha com a mínim un bar amb la bandera de Jamaica, i música de Bob Marley a tot drap. Els noms més comuns poden ser: Monckey Bar, Little Marley, Rasta Bar o Freedom Bar.

2 comentaris:

  1. jajajajaja!!!! me lo dices o me lo cuentas?!?!?!?!? quina rao que teniu!!! pero de totes maneres que xulo es viatjar!!!!
    disfruteuuuuuuuuuuuuuuuuu.
    petonassossssssssss

    ResponElimina
  2. Hooooooolaaa pendoooons!
    Nosaltres hem marxat 5 dies al Pirineu i he trobat a faltar casa meva! És ben bé q cadascú "lu seu".
    Jo no us envejo però us trobem a faltar que t'hi cagues!
    Un ptunitu de part de tots 4!
    Muuuuuakkkks

    ResponElimina