dies de viatge

398 dies de viatge

diumenge, 8 de maig del 2011

RUTA PINTORESCA CAP A POKHARA (per pintoresc, el nostre bus...)

Deixem enrere la ciutat de Katmandú, després de completar el triangle perfecte de antigues ciutats-estat medievals, que juntament amb Backtapur, formen; el poble de Patan amb la plaça Durbar i els seus voltants, i la Plaça Durbar i voltants de la mateixa Katmandú. (que sí, que no m´he equivocat hi ha dues places Durbar, la de Patan i la de Katmandú).
Vam acabar de rematar amb l´stupa de Bothnath, volta de rigor en el sentit de les agulles del rellotge i un parell de “Om mani padme om”, i a descansar que l´endemà el dia es presentava llarg.
Avui després de 8 inacabables hores, per una carretera dolentíssima, amb un bus trenca-ossos, hem arribat a la ciutat de Pokhara. Aquesta ciutat mega-turística i horrorosa, rodejada per el llac Phewa Tal, representa l´avantsala de la Serralada de l´Himalaya, i descansa sota la mirada del massís de l´Annapurna. Les muntanyes de les quals està rodejada entre 6500m i 8000m es faran esperar, ja que de moment només hem vist núvols de totes mides i colors. A veure si demà tenim més sort.
Aquí el que s´hi ve a fer, bàsicament, és a caminar. Hi ha infinitat de rutes de Trekking i senderisme. Nosaltres ens decantarem per la ruta del santuari de l´Annapurna, que consisteix en arribar al seu camp base (4130m).
Així doncs estarem entre 6 i 8 dies desapareguts, saltant com cabretes per aquests mons de déu,  ja us ho explicarem!!!!!

4 comentaris:

  1. nens prepareu els peus, i compte amb el mal d'alçada, que diuen que ès xungo. Petons Ana

    ResponElimina
  2. Ostres tu tornem de cap de setmana i tenim feina, que el blog el porteu al dia literalment eh? Molts petons de part dels malalts de pedal!!!

    ResponElimina
  3. Hola floretes!!
    No vegis com de magres me les veig per llegir aquests noms dels pebrots, com ho podeu escriure?? jijijiji
    Ja veig que tot va molt bé ehhh pendonets, però ja fa dies que no actualitzeu, on sou? al cul del món? quina pregunta més tonta, doncs clar.
    Un petó molt gran de part de tots 4. Us seguim d'aprop! MuaKS

    ResponElimina
  4. uei nens com aneu?? com van les cagarrines? ja heu pujat i baixat del everest? Viam si doneu senyals de vida i si podem ens conectem a skype. Molts petons i cuideu-vos molt!! ja dono per sentat que estereu disfrutant com "enanus".

    ResponElimina