dies de viatge

398 dies de viatge

divendres, 2 de desembre del 2011

EL DIA DE LA MARMOTA

Aquests últims dies els hem passat a Auckland, bàsicament preparant la nova etapa Sud-Americana, fent 4 visites de rigor, descansant molt, i poca cosa més.
Avui mateix, deixarem aquest país que tant i tant ens ha agradat, i que representa una mena de reproducció del mon en miniatura, on no hi trobaràs res del més gran o únic del món, però de manera fàcil, pots accedir a gran quantitat de diferenciats paisatges, i tots ells espectaculars: Dunes, glaceres, volcans (en actiu), fauna salvatge, platges paradisíaques, fiords, coves, costes salvatges amb escarpats penya-segats, llacs, cascades, i muntanyes nevades. El resultat de tot aquest conjunt unit per una gran catifa verda gegant és absolutament APOSTOFLANT!!!

Avui volarem cap a Santiago de Xile des d´Auckland, travessant així la línia imaginaria de divisió horària. Que vol dir això?? Doncs que sortim d´Auckland a les 16:10 del dia 2 de Desembre i arribem a Santiago de Xile el dia 2 de Desembre a les 11:30 del matí.
Fins a dia d´avui hem viatjat per molt indrets, però encara ens faltava viatjar en el temps!!! Esperem no quedar-hi atrapats!!! nosaltres per si de cas, per inversemblant que sembli, després de 7 mesos, aconseguim deixar el blog actualitzat.

Ens retrobem a Santiago, on en teoria ens hi espera la Barbara, que vàrem conèixer a Indonèsia, per passar uns dies plegats a la Serena i la vall d´Elqui i tornar cap a Santiago per anar baixant cap al Sud.

Estem molt il-lusionats, Salut!!!

1 comentari:

  1. Que fort nens!!!! aixo de viure dos vegades la mateixa hora...qye tal??? Ha de molar no??? Joder!!! Els paisatges son boníssims i les pales de la platja....que professionals.
    Weno nens espero no tallar-vos el rotllo pero aqui els aires de crisi no cessen i el PP ha guanyat les generals. No tingueu pressa per tornar!!! El Madrid-Barça és el dia 10/12/2011 a les 22:00 hores i el Barça si tot va com ha d´anar anirà al Bernabeu sis punts per darrera del Madrid!!! Com ja us dic, depen de com vagi...no tingueu pressa per tornar!!! Jajaja!!! Petons i una abraçada molt forta!

    ResponElimina