dies de viatge

398 dies de viatge

dijous, 28 de juliol del 2011

MINGALABA

Hola a tothom!!! Ja tornem a estar per aquí!!!
Fa dos dies que vàrem sortir de Myanmar, on actualitzar el blog ens ha sigut impossible, per les males i lentes coneccions d´internet, perquè el wi-fi és pràcticament inexistent, penjar fotos missió impossible, i moltíssimes planes web estan vetades, entre elles blogspot.
Bé, gran part de la culpa, la té el govern d´aquest país, que està sota una forta dictadura, i la junta s´ocupa estrictament, de que hi hagi el mínim de filtració d´informació d´allà cap a l´exterior i viceversa.
L´altre part la tenen aquests dos “elementus” …


Són la Mar i el Nuno,  ens vàrem conèixer durant el Trekking de Kalaw fins al Llac Inle, i coses del destí…. Ens vàrem convertir en inseparables.
Ells ja porten mig any fora de casa, i sense intenció de tornar, i també estan fent un blog (http://viagemasia.wordpress.com).
Moltes gràcies nois, per haver arrodonit els nostres dies, en un país tant increïble com Myanmar, amb una companyia immillorable. Saúde!!!!
En els propers dies, actualitzarem el blog, a mida que anem paint tota la informació, dels intensíssims últims dies.
D´entrada us podem dir, que Myanamar, no deixa indiferent, no només per la duríssima situació política, per la calidesa d´una gent que no sembla estar visquen un infern, on la violació dels drets humans, és el pa de cada dia, sinó per la quantitat de pagodes, temples i paisatges que treuen la respiració.
De moment per anar fent boca, pengem les fotos. Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu, i per donar-vos les gràcies, als qui esteu seguint el blog, 4.500 visites!!! Nosaltres que ens pensàvem que no ens escoltava ningú!!!

2 comentaris:

  1. Murcisssss!!!! Que us trobem molt a faltar!!!
    Ja estem a mae hong son installats. Esperem que estigueu disfrutant de ko tao sense pluja!!!!!
    Estem en contacte!!!
    Petonassossss!!!
    Mar e nuno!!
    Joan pratica mais ping pong que para o ano ha mais uma tareia a espera!!

    ResponElimina
  2. Reis, sóc la Marta i em trobo amb la meva germana Anna al taller. Hem decidit que ja tocava dir-vos alguna coseta, que ja n'hi ha prou de fer-nos tantes dentetes veient fotos i llegint les mil i una aventures viscudes. Primerament us fem saber que ens alegrem molt, moltíssim de que visqueu amb aquesta intensitat... així pren sentit la vida, endavant!
    Marta: macos, us faig saber que Myanamar és una de les destinacions que tinc al cap, i sé que en un futur no molt llunyà m'hi deixaré caure. Bé, perquè enganyar-vos... la intenció és marxar, agafar la motxilla amb unes bones ales i volar per tot Àsia.
    D'aquí a 13 dies marxo a estudiar a Nova Zelanda, seguidament em deixaré caure per Australia. Us ho faig saber per si haguéssim de coincidir, tot i que em sembla que les Antípodes ja les heu visitat. Al desembre, cap a casona i com us he dit, amb il·lusions d'anar per Àsia.
    Bé fotut el rotllo per si ens poguéssim veure, continuo donant-vos molts ànims (no sé perquè ja que crec que aneu sobrats!...jejeje).
    Una forta abraçada per vosaltres i per les vostres companyies!
    Anna i Marta Comas

    ResponElimina